Tammekännu vaba-aja keskus  
Majutus
Toitlustus
Röövlipraad
Õhtune ajaviide  
Kanuumatkad  
Lühikesed kanuumatkad  
Pikemad kanuumatkad  
Kanuumatka eripakkumine noortegruppidele  
Jalgratturitele  
Veesport  
Seminaripakett kuni 30 inimesele  
Kontaktid  
  Wifi  
  06-06-2005  
  Võimalus kasutada WiFi`t.  
  Ööklubi "Life"  
  07-04-2005  
  Puhkekeskuses on avatud restoran-ööklubi LIFE!  
  arhiiv  
 
Röövlipraad


Viiking-aegses muinasaias on maa sisse ehitatud koobas, kus on võimalik ise küpsetada röövlite kombel röövlipraadi.

Retsept

Röövlipraad nõuab aega ja kannatust, liha või kala küpsetatakse selle jaoks
kaevatud, kividega vooderdatud ning kuumaks köetud koopas.

Tuli tehakse koopasse 2-3 tundi enne küpsetama hakkamist. 3-4 kilone lambapraad valmib umbes 3 tundi.

Kasta küpsetuspaber märjaks ja keera praetükk selle sisse. Küpsetuspaberis
praetükk mähi omakorda fooliumisse ja keera lõpuks kõik märjaks kastetud
ajalehtedesse. Selliselt ette valmistatud lihale keera ümber veel traatvõrk. Selle
abil saad tulikuuma praadi hästi liigutada. Pane praad kuumaks köetud
koopasse, aja see siis kinni ja kata pealt kuumade kivide ning sütega.

Oota... !